

- Всички мъже сте еднакви...!
Съпругът:
- Ти пък всички ли си изпробвала!

- Защото и ям буламачите!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Най-известният кулинар от Бургас бил препоръчан за „На кафе“ от друга звезда от кулинарното pиалити
Обектът, намиращ се на пъпа на столицата, в непосредствена близост до Народното събрание, не посреща гости вече повече от половин година
За последно 50-годишният мултимилионер прави предаване в конкурентния на Нова телевизия ефир през далечната вече 2008 година
Вместо да се бъхти в кухнята на звездата, Реджи инвестира стоте хиляди лева, които спечели, в собствена пицария
Ако можех да избирам на коя известна личност да сготвя, това ще бъде попфолк певицата Емануела, разкри топ готвачът
Едва ли е пренасилено да се твърди, че Наско е един от най-добре изглеждащите участници в историята на предаването, но е 100 % хетеро, кълнат се десетки жени
Заведението няма да разчита само на славата на двете майсторки в кухнята–сервитьорите също ще бъдат добре познати лица
Мъничките Пижо и Пенда красят якето на топкулинаря вече трети месец
Сред любимците на Ангелов тази година е и закръглената Галя, която вбесява повечето зрители на предаването
Докато Михаела се потеше над котлоните в адската кухня на шеф Ангелов, баща й Димитър Кокинов предприе сериозно разширение на втория си ресторант